пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

Посвята в читачі

Найменші читачі бібліотеки – учні перших  класів  були посвячені у читачі нашої бібліотеки під час канікул. 



Щороку наша бібліотека поповнюється новими, найменшими користувачами. Ці осінні канікули не пройшли для першачків  сш №132 і №54 марно. В ці дні вони стали повноправними читачами нашої бібліотеки і познайомилися з мешканцями нашого Книжкового Королівства, тому що бібліотека - це справді Королівство, в якому живуть різні книги і різні герої.
Перед ними одна за одною відкриваються двері в чудову і неосяжну країну Знань. Юних читачів запросили і гостинно зустріли працівники бібліотеки і розповіли,що хорошими учнями можна стати лише тоді, коли вони будуть багато читати. 

Вони зрозуміли, що дійсно, в книжках можна знайти відповіді на всі запитання. Книжка може Незнайка перетворити на Знайка. Якщо, звичайно, читати уважно.




Діти послухали прислів’я та загадки про книги, прийняли участь у конкурсі "Казковий калейдоскоп" на краще знання казок, крім того, на учасників свята справила враження сумна історія про одну книгу:
Книжка скаржилась Мар'яні:
Я у тебе не в пошані, звідкіля це на мені
 Плями сині та масні?
А за дві сторінки далі- 
Різні звірі небувалі:
Сині, жовті та рябі, 
Що й не снилося тобі.
Люди кажуть: "Ой, чи я ти?",
"Як тебе тепер читати?
Скільки ми читали книг,
А не бачили таких!".
Тому,діток також познайомили  з правилами  поводження з книгою,а   юні читачі дали обіцянку гарно поводитися з  книгами і дотримуватись правил користування бібліотекою.

На завершення  побажали всім бути активними читачами нашої бібліотеки. І щоб книги стали  друзями не тільки під час навчання , а й на все життя.


Отож, читачу, поспішай

Зібрати мудрий урожай!







3 коментарі:

  1. Шановні колеги, дуже чудовий захід! Щиро бажаємо, щоб у вашу бібліотеку приходило багато нових читачів!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за щирі і позитивні відгуки та побажання! Вашій бібліотеці бажаємо також нових і вдячних читачів.

    ВідповістиВидалити
  3. Насправді, хочеться низько вклонитись вам за вашу працю, за те, що приймаєте активну участь у вихованні наших діточок! Дітки справді вас дуже люблять, після школи біжать до вас із величезним задоволенням.

    ВідповістиВидалити