середу, 23 квітня 2014 р.

ЗБЕРЕЖІМО СВІТ ЖИВИМ!

Зелений лист тремтить на гілці,

Мов стяг на щоглі корабля.

В навколосонячній мандрівці

Нехай щастить тобі, Земля!

19 квітня - Всеукраїнський День Довкілля.

22 квітня - Міжнародний День Землі.

3-4 тиждень квітня - "Марш парків".

В третю суботу квітня в Україні щорічно відзначається Всеукраїнський День Довкілля, починаючи з 1999 року. 
22 квітня - Міжнародний День Землі. Вперше організували Національний день Землі 1970році у Нью-Йорку. З 1990 року його проголошено міжнародним. Україна відзначає його з 1992року.
3-4 тиждень квітня - "Марш парків". Щорічна міжнародна екологічна акція на підтримку заповідної справи. "Марш парків" святкується з 1995 року щорічно за ініциативою Центру охорони дикої природи в Україні, Росії, Білорусі, Вірменії та державах Центральої Азії.
До цих дат бібліотека поповнила новими цікавими матеріалами постійно діючі книжкові виставки для дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку.



Також для дітей пройшли заходи і знайомство з цікавою і корисною інформацією:для дітей  1-4 класів пройшла година юних екологів "Жити у чистому світі хочуть дорослі і діти". Ековікторина "Знаєш? Любиш? Бережеш?" для школярів 5-6 класів. Книжкові перегляди та тематичні бесіди "Збережи,де стоїш,де живеш!"для дітей старшого шкільного віку.   


Діти з відповідальністю поставилися до проблеми захисту природи.І пообіцяли робити все від них залежне, щоб наша єдина домівка Земля була оточена увагою, турботою і любов'ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар