суботу, 3 січня 2015 р.

Тіштеся, малята, наступили свята!

Низка новорічно-різдвяних свят - це відмінний привід для того, щоб урізноманітнити своє дозвілля. Не потрібно всі свята проводити біля телевізора чи комп’ютера.Краще поспішіть до нашої бібліотеки.Хвилинки дозвілля проходять у нас цікаво та весело.
Діти  знаходять цікаві книги та дізнаються про звичаї та традиції українського народу в зимові свята та багато цікавих фактів про традиції святкування новорічних свят у інших народів.
Вам цікаво в якій країні в новорічну ніч, щойно проб'є годинник північ, починають оглушливо дзвонити дзвони на всіх пожежних вежах, завивати сирени, гудіти автомобілі? А чи знаєте ви країну, в якій Новий рік випадає на час між 12 і 17 квітня?  А ще деякі люди перед Новим роком увесь посуд, що є в домі, наповнюють водою, а після півночі виливають її з вікон.  Про найпоширеніші, найцікавіші, незвичайні свята, котрі відзначають у різних країнах світу, можна дізнатися, прочитавши книгу "Свята різних народів". 
Читачі дізнаються, як підготувати оригінальний подарунок на Різдво своїм рідним та близьким, і які були перші різдвяні подарунки в історії людства.
Яскраві, різноманітні, вражаючі подарунки наші читачі роблять своїми руками, бо  найкращий і найдорожчий подарунок – зроблений від щирого серця власноруч.
Тож Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим та до зустрічі в затишному приміщенні нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар