четвер, 14 червня 2018 р.

"КАНІКУЛ  ПОРА - ВІДПОЧИВАЄ 

ТА  ЧИТАЄ  ДІТВОРА"

День хлопчиків і день дівчаток 

у бібліотеці

День хлопчиків - відбувся 11.06.2018.
День дівчаток - відбувся 12.06.2018.
Завітало в гості літо: яскраве, тепле, радісне! Та яке б воно було без хорошої, доброї книжки та цікавих настільних ігор, улюблених казкових героїв з лялькового театру, іграшок для малечі, які пропонує бібліотека своїм читачам.
У день дівчаток в нашій бібліотеці були організовані виставки книжок,
 де дівчатка шукали відповіді на всі твої питання . Як самій впоратися зі своїми проблемами і порадити, як вчинити іншим в самих різних ситуаціях.  Як позбутися від комплексів, налагодити відносини з друзями і рідними, знайти вірний підхід до людей. Скориставшись рекомендаціями по догляду за шкірою і волоссям, зі створення іміджу, можна завжди  виглядати на всі сто, а прочитавши главу про етику, придбати хороші манери. З книг вони дізналися, як організувати свято, вечірку або похід, привітати іменинників - одним словом, стати справжньою душею
 будь-якої компанії. А також, звичайно, дівчатка брали з собою додому почитати
 книги для настрою.
Для хлопчиків на книжкових виставках були представлені книги,
які їх не треба змушувати читати, вони самі не могли від них відірватися.
Книжки підказали деяким з хлопчаків, як знайти своє улюблене хобі, що можливо стане улюбленим заняттям на все життя. Хтось поповнював свої знання зі шкільної програми, а хтось просто проводив час з друзями в затишній та спокійній атмосфері дитячої бібліотеки, граючи в цікаві і розвиваючі настільні ігри.
Цікаве дозвілля та змістовний відпочинок 
у нашій дитячій бібліотеці чекає 
на наших улюблених читачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар