понеділок, 15 грудня 2014 р.

ЦИКЛ ЗАХОДІВ У БІБЛІОТЕЦІ

Протягом цілого тижня наші читачі мали змогу приймати участь у різних заходах. Це і захід «Наукова скарбничка читача»,  Година спілкування «Права Людини починаються із прав Дитини» та Екскурсія до бібліотеки учнів школи №132.

Готуючись до заходу «Наукова скарбничка читача», діти мали змогу ознайомитись з питаннями майбутньої вікторини та з книгами книжкової виставки «Вам, юні ерудити», що дають відповіді на всі питання. 

Презентовані були такі книги,  як : «Книга знаний в вопросах и ответах», «Найцікавіше про науку і техніку», «Інтерактивна енциклопедія» за розділами «Природа», «Планета Земля», «Винаходи» та багато інших пізнавальних та корисних матеріалів. 

  У цікавій і захопливій формі пройшла міні –вікторина «Що?», «Де?», «Коли?», де одні запитання виявилися дуже легкими, а інші такими, що довелося подумати і пошукати відповіді на сторінках багатьох книг.

 Переможців було багато, тому що всіх дуже цікавлять теми наукових відкриттів та винаходів людства!


Година спілкування «Права Людини починаються із прав Дитини» до Міжнароднго дня прав людини, який відзначається 10 грудня, проводилася з метою популяризації правових знань серед учнів .  Діти прослухали  бесіду  про права, обов'язки й свободи, визначені Конвенцією ООН про права дитини.

Дитина поважатиме права інших людей, якщо будуть поважати її права, якщо вона сама дотримуватиметься правил поведінки і нестиме за них відповідальність.   


В світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм  відвідувачам.Під час пізнавально-оглядові екскурсії  екскурсії до бібліотеки учні 132 школи ознайомилися з різноманітністю книг, відділами бібліотеки, порядком розстановки книг на полицях, правилами користування бібліотекою та правилами користування книгою. 

Це дає змогу виховувати у дітей любов та бережне ставлення до книги. Літературна вікторина «У світі казок» проходила дуже жваво. Учні здійснили цікаву подорож сторінками улюблених казок.  Всі бажаючі отримали цікаві книжки.

Всім дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар