понеділок, 31 березня 2014 р.

Це знають дорослі і діти - книжкова країна найкраща у світі!

З 24 по 30 березня пройшов Тиждень дитячої та юнацької книги.

Тиждень дитячої книжки

В березні ми відзначали,

Книжку,хвилюючись трішки,

Палко зі святом вітали!

Книжкові іменини почали відзначати ще у війну, бо дорослі хотіли, щоб навіть у той тяжкий час у дітей було гарне свято. Відтоді книжчині іменини відзначаються щороку в усіх містах і селах нашої країни під час весняих канікул.
Для естетичного виховання дітей, їх творчого розвитку в нашій бібліотеці на протязі тижня відбувалися різноманітні масові заходи.
24 березня - для учнів 7-9 класів відбулася подорож книжковим світом "Літературний компас". Читачі пройшлися по сторінках книг-ювілярів 2014 року.
25 березня - парад казки "Казок країна чарівна - чекає на гостини нас вона".В цьому святі приймали участь учні 1-го класу школи №141,які ознайомилися з "казковими" виставками і самі показали театральну виставу казки "Ріпка".




26 березня -літературне свято "З книгою світ яскравіший". Учні 3-го класу школи "№ 54 дізналися багато цікавого у нашому "довідковому бюро" про прислів'я, приказки та загадки про книжки. Прйняли участь в ерудит-лото "Сторінками улюблених книжок".




27 березняДо Міжнародного дня театру для учнів старшого шкільного віку на протязі дня проводилися хвилинки-цікавинки "Чарівне світло рампи".

28 березняВідбулася єкскурсія до бібліотеки "Подорож у Країну Читайликів" самих маленьких школярів. Бібліотекарі познайомили дітей з бібліотекою, презентували літературні новинки, та запрпонували гру-подорож "Книга вам відкриє світ".





30 березняЛітературний кругозір "Неймовірне  читання" для учнів 5-6 класів  була представлена серія книг "Дитячий світовий бестселер". 

Метою всіх наших заходів є заоохоченя дітей любити книгу, ставлення як до великого дива, створеного людиною та розкриття значення книги в житті людини.





Немає коментарів:

Дописати коментар